Senior Jurist vennootschaps- & ondernemingsrecht

in Menen of Gent

Wie is d&p?

Decupere & Partners telt negen kantoren, waar meer dan 130 vakspecialisten werkzaam zijn. Vanuit West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen leveren onze experts boekhoudkundig, fiscaal, juridisch, HR en strategisch advies. Zo worden onze klanten ontzorgd en kunnen ze zich 100% focussen op hun onderneming.

De rechtsexperten van Lawstreet - de juridische tak van d&p - zijn erop gebrand om alle vakspecifieke vragen over het vennootschaps-, ondernemings- en sociaal recht van antwoord te voorzien. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een Senior Jurist met specialisatie in vennootschaps- & ondernemingsrecht.

Wie zoeken wij?

 • Een ervaren jurist. We zoeken iemand die na een korte inwerkperiode onmiddellijk ingezet kan worden als adviseur voor onze klanten.

 • Een specialist in het vennootschaps- en ondernemingsrecht. Kennis van het familiale (vermogens)recht en/of fiscaliteit? Zeker een plus!

 • Een probleemoplosser. We zoeken iemand die goed kan luisteren naar de vraag (achter de vraag) en daar onmiddellijk oplossingen ziet.

 • Een communicatieve teamplayer die graag samenwerkt en een vlotte pen heeft.

 • Een nieuwsgierige medewerker. We geloven in levenslang leren en bieden al onze medewerkers de kans om zich voortdurend bij te scholen.

Wat bieden we je?

Een warm team dat je met open armen zal ontvangen. We starten met een korte inwerkperiode zodat je de kans krijgt om je d&p collega’s en klanten te leren kennen.

Daarnaast biedt d&p je een afwisselende job met de nodige uitdaging. Als Senior Jurist adviseer je onze klanten in diverse juridische vraagstukken (hoofdzakelijk vennootschaps- & ondernemingsrecht). Je staat hiervoor niet alleen in contact met onze klanten, maar adviseert ook je collega-accountants en -dossierbeheerders.

Wat houdt die afwisselende job in?

 • Je begeleidt overnames, fusies en herstructureringen in samenwerking met onze fiscale en financiële adviseurs en accountants;

 • Je staat in voor (het nazicht op) de opmaak van diverse overeenkomsten en aktes, zoals aandeelhoudersovereenkomsten, overnamecontracten, (complexere) huur- en leningsovereenkomsten, opzetten van zakelijke rechten, onroerend goedtransacties,..

 • Je volgt de relevante juridische evoluties op en deelt je kennis proactief binnen het team en d&p;

 • Je neemt een actieve rol op in het verder uitbouwen van het juridische departement;

 • Je ondersteunt inhoudelijk de junior collega’s in het team;

 • Je verplaatst je regelmatig naar onze diverse kantoren om je collega-accountants ter plaatse bij te staan en klanten te ontmoeten.

 • In jouw rol voer je inhoudelijk je opdrachten zelfstandig uit. Uiteraard kan je altijd bij de Teamlead van het Tax & Legal Team terecht.

We bieden een samenwerking van onbepaalde duur aan, aangevuld met een aantrekkelijk loon en extralegale voordelen. Een partnership op zelfstandige basis geniet onze voorkeur.

 

Wij hebben 9 kantoren verspreid over West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Afhankelijk van je woonplaats zal je thuiskantoor Menen of Gent zijn, maar ook andere locaties zijn bespreekbaar. Overal zal je verwelkomd worden door een ambitieuze en hechte groep.

Download bijlage(s)

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?