Kom jij ons team versterken?

Het begint met goesting!

Vacatures

Het dna van decupere & partners

Enthousiasme

We zijn dynamisch, enthousiast, passioneel en in volle groei. Onze klanten komen op de eerste plaats en we verzetten bergen om hen een fantastische ervaring te bezorgen.

Kwaliteit

Wij zijn experts in ons domein en gaan voor deskundig advies, afgestemd op de persoonlijke situatie van onze klanten. Wij investeren in onze medewerkers en staan hen met raad en daad bij om het beste uit zichzelf te halen.
We wakkeren de passie aan en geven talent de ruimte om te bloeien. We organiseren interne èn externe opleidingen op maat van iedere medewerker.

Teamwork makes the dream work!

Wij werken vanuit kleine lokale teams die op alle vlakken worden ondersteund. Dankzij deze aanpak voelt niemand zich bij ons een nummer. Elke medewerker speelt een cruciale rol in ons bedrijf. Samen stralen we de waarden van het bedrijf uit. De klanten en medewerkers werken heel nauw samen en spreken elkaar aan bij de voornaam.

Passie voor onze medewerkers!

Wij gaan voor 100% gelukkige medewerkers en belonen hen voor hun prestaties met aantrekkelijke salarispakketten en diverse voordelen zoals maaltijdcheques, bonussen en bedrijfswagens. Successen worden gevierd met onverwachte uitstapjes en spectaculaire teamactiviteiten.

No nonsense

Wij combineren een horizontale organisatiestructuur met een open cultuur. Dit maakt ons dynamisch en zorgt ervoor dat we snel schakelen. Wij werken hard, vergaderen enkel wanneer het iets toevoegt en richten ons graag tot de kern, de klant.

Love your job

Interesse?

Julie Bulcke
  • Julie Bulcke
  • HR-manager
  • 0032 494 69 98 48

Aarzel niet mij te contacteren bij interesse in en/ of vragen over één van de vacatures!

Sinds 1985
Vestigingen6
Medewerkers+ 80
Grote Markt 41-11
8600 Diksmuide
België
Ieperstraat 145
8940 Geluwe
België
Amelia Earhartlaan 19 bus 203
9051 Sint-denijs-westrem
België
Bruggesteenweg 311A 2.1B
8830 Gits
België
Ter Waarde 68
8900 Ieper
België
Jozef Cardijnlaan 38
8620 Nieuwpoort
België
Powered by Jobtoolz